| xDiiianne a întrebat:

Hey, TPU. Mă doare piciorul drept de ieri seară. și nu, nu are treabă cu apendicita. E ca și febra musculară doar că mă doare puțin mai tare atunci când merg sau dacă apăs. Nu știți ce poate fi? Menționez că ieri am făcut sport. Și nu vreau răspunsuri de genul du-te la medic, pentru că dacă voiam să o fac nu mai puneam întrebarea aici. merci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HimoSsa a răspuns:

E din cauza efortului, pur si simplu muschii au fost un pic fortati insa nu e nimic, eu dupa sarbatori la primul antrenament pentru baschet m-am fortat cu diverse exercitii si a doua zi nu mai puteam de durere pe intregul corp insa in 3-4 zile mi-a trecuT.
La tine deja pina luni nu vei mai simti nici o durere, insa incearca sa-l masezi putin.happy

2 răspunsuri:
| xDiiianne explică:

- Am uitat să menționez că mă doare doar partea de sus.

| HimoSsa a răspuns (pentru xDiiianne):

Oricum e tot din acest motiv.happy