Stai în pat şi încearcă să iei o gură de pâine cu ceva ( unt, icre, miere, gem ) ca să îţi mai revii. După aceea ia un "Paracetamol" pentru a nu face febră, şi fă-ţi masaj lent pe burtă, uită-te la televizor şi fă-ţi un ceai sau bea apă plată. Dacă bei suc s-ar putea să faci şi diaree. Dacă te apucă şi diareea fierbe-ţi nişte orez sau ia un "Furazolidon".
Ce-ţi e cu bolile astea... acum ma doare capul
Stoarce niste zeama de lamaie, cam 3-4 linguri pline si inghite-le. Nu o sa mai ai tendinta de voma
Din cate zici daca vomiti de mai multe ori e de la ficat sau ai facut vreo intoxicatie, am patit la fel de toata ziua din 5 in 5 min am vomat poti sa faci in diferite feluri bea niste lapte ajuta foarte mult la intoxicatii sau ia pastile de greata, daca nu merge imi pare rau dar singurul lucru care trebuie sa-l faci e sa mergi la doctor
Ia un metoclopramid este pentru asa ceva sau intreaba un farmacist in cazul in care ai urmat un tratament cu antibiotice el iti va da ceva cu siguranta.
Http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/metoclopramid-comprimate_9148 ca sa te convingi
Multumesc tuturor pentru sfaturi:->...o sa le iau in considerare, dar daca durerea persista cred ca tot la doctor o sa ajung...:*
Poate ai indigestie daca simptomele sunt acestea:
-orice mananci vomiti
-dorere de stomac
-senzatie de somnolenta...etc
Fa o baie fierbinte si sa sugi [] dintr-o lamaie(nu-ti face limonada ca o vomiti), sincer, nu cred ca e cazul de "spital", caci poate fi o simpla indigestie, ceva foarte normal
Multumesc:*:X...pacat ca nu pot oferi 10 fundite