| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

ma gandesc numai la muzica cand ascult o melodie pe youtube de 2 ori aceeasi melodie gata am memorato. Ce trebuie sa fac, este ca o depresie, nici nu stiu cum sa va spun si nu am gasit nimic pe internet cum sa scap de muzica din cap.si nu cred ca sunt singurul care are problema asta.P.S am 15 ani. Ajutor dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RroxXyaa a răspuns:

Poate daca ai gasi alta motivatie de a petrece timpul ai reusi sa iesi din starea de concentratie asupra muzicii care poate deveni dependenta.

| ClaudiaTheo a răspuns:

Nu trebuie sa fi panicat.Multora li se intampla.Mie mi s-a intamplat pe la varsta de 8-9 ANI.O sa iti treaca. Obisnuiesti sa iesi des din casa? Ar trebui deoarece te inchizi in tine si de aceea iti raman in minte.Trebuie sa asculti melodii mai linistite cum ar fi : dream of flying, deoarece sunt linistite si iti creaza o stare aparte.O sa iti treaca happy. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| ubhgyfytddtfhfgdf explică (pentru ClaudiaTheo):

Nu mai ascult nimic nici o melodie gata am terminat happy degeaba ascult muzica linistitoare ca si aia imi ramane in cap sad