Buna, dupa ce ti-am citit povestea, foarte trista de altfel, in locul tau nu m-as sinucide, m-as RECOMFORMA, nu o mai baga in seama pe mama ta, tatal tau vitreg te bate si el? Oricum, daca ei nu te sustin, trebuie sa iti vezi de viata si sa nu pui pe suflet atunci cand te jignesc ei sau altii, in zilele de astazi, greu gasesti prieteni buni, incearca sa iti faci un prieten nou! Nu mai fi trist! Nu pot sa iti dau motive sa te sinucizi, nici modul in care o s-o faci. si eu am trecut prin astfel de momente, ma certam cu ai mei ZILNIC, nu mai vorbeam cu ei si ma simteam ca o povara... dar am incercat sa uit de aceste lucruri si a mers. In concluzie nu te sinucide, si nu te lua dupa unele comentarii idioate. Eu incerc sa fiu pozitiv si sa te sfatuiesc in legatura cu viitorul tau! Sper sa iti schimbi parerea in legatura cu acest tip de viata.
Crezi că eşti singurul care a avut o copilărie urâtă sau ce? A te omorî e o dovadă de laşitate! Îndură viaţa că e grea, numai ticăloşii se sperie de ea. Nu ai avut noroc de mai multe Nu toţi ne naştem norocoşi. Dar învaţă, munceşte şi ridică-te. Iar în 15 ani le poţi arăta degetul mijlociu celor care ţi-au făcut existenţa insuportabilă. Luptă!
Esti tampit? tu te sinucizi din cauza altora. vb cu un profesor spune-i ce se intampla si sa te duca la un orfelinat. de fete mai ai timp, ai 12 ani in kilu meu, eu am 22 si numai am gagica de 3 ani.
m-a emotionat povestea ta..nu pot spune ca am trecut prin asa ceva..ci prin cv asemanator..mai putin grav.
totusi, fa ceea ce faci mai bine, o sa cresti frumos, lasa grijile deoparte, vezeti de treaba ta si mergi cu capul sus.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ceva e putred aici. Imi pare rau. Un pusti de 12 ani satul de viata, nu ar avea la profil o ditamai sexoasa ca back-ul aproape gol spre camera. In plus nu pomeneste nimic despre fratii lui care sunt in aceeasi suferinta, dar vorbeste mereu de fete. Hai sa fim seriosi!
Esti mic si neglijat. Cresti si tu candva. Si o sa vezi ca nu e chiar asa de negru totul. Vorbeste cu psihologul scolii sau cu diriginta.Si sa stii ca sinuciderea asta nu e o solutie pentru nimeni. De ce sa fugi? Ar trebui sa te vada si un medic.