Poti scapa de acele stari DOAR daca nu le dai importanta si te preocupi de altceva.
Pai poate n-ai vazut dar aceasta stare e foarte profunda in inima, nu poti s-o ignori, e un fel de taietura mare care doare rau de tot
Psihicul omului poate crea simptome (inchipuite) de diferite boli, dar care nu se confirma la diagnosticare specifica.
Din acest motiv, daca nu s-a gasit nimic la investigatii de specialitate, atunci trebuie doar... sa nu-i dai importanta si sa te ocupi de altceva!
Te poti lua singur in brate. Nu ai nevoie sa te imbratiseze cineva. Pur si simplu iti duci mainile dupa spate, pana pe partea opusa. Suna a atacuri de panica ce experimentezi. Si da, fa terapie, te va ajuta sa scapi de acest lucru
Exact asa sunt și eu, am o mulțime de stări care apar și dispar brusc și nu înțeleg ce e cu ele! Te înțeleg
Imi pare foarte rau de tine, stiu ce e si la tine ca doare asa tare aceasta emotie
Este foarte rău intra-adevar
Exact,hey ai un insta ceva sa vorbim privat daca vrei?
Din păcate eu nu am alte conturi! Îmi este foarte greu sa rețin parole și nume de utilizator! Dar putem vorbi aici in privat
N-ai nici o platforma de socializare?
Putem vorbi aici in privat dacă vrei!
Okay okay dar la tine cum evolueaza acea stare proasta?