Din pacate se da injectia! Mi-e sincer mi-e frica de injectie, pentru ca doare usor! Dar daca iti da injectia+spray nu te doare! :* Sa nu-ti fie frica!
Am trecut prin asta.o sa iti dea o injectie care nu doare asa cum ma asteptam eu, doar o intepatura.eu urasc injectiile, deci nu am fugit de pe scaun apoi stai asa 2 minute si dupa incepe sa tio scoata.acea zona va fi amortita si ceva, ceva tot o sa simti dar e suportabil
Te doare putin cand iti baga acul in gingie pentru a-ti face injectia anestezica locala dar apoi cand iti extrage maseaua respectiva nu te doare.
Mie nu mi-a scos maseaua,mi-a curatato si mi-a pus plumb. Eu am avut noroc, ca mi-a murit nervul si nu m-a durut de loc. Nu stiu cat de tare doare cand ti-o scoate, dar un lucru il stiu sigur. Mai bine sa te doara putin mai tare cateva momente, cand ti-l scoate, decat sa te doara mereu.
Plumb? Esti unicat. Ti-a pus plombă.
Pentru ca nu are de ce sa se prinda plomba maseaua e distrusa
Pacat. Pe viitor, sa le tratezi din timp.
Plomba,asa imi cer scuze.
Extratia nu doare pentru ca locul este anesteziat. S-ar putea sa simti ceva dupa ce anestezicul nu isi mai face efectul. Dar, vorba lui @fcrbmario, de ce nu ti-o plombeaza? E mai bine sa ai dantura ta.
Daca nimeresti la un stomatolog ma experimentat de ca alti care sunt azi in Romania ar trebui si ar fi normal sa te injectese in gingia de sub masea si o sa iti amorteasca.Nu iti fie frica.