| iiUser20 a întrebat:

Mi am cumparat Canesten Gyn 3 (3 comprimate ) într adevăr am 3 comprimate mai lungi dar apare o a 4chestie rotunda și nu știu ce e.....si dacă trebuie folosita. Deci. ..cine a mai folosit ce știe sa mi zică despre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este vorba de comprimate vaginale/ovule care se introduc în vagin :)
Iar "chestia" de care zici este un APLICATOR cu ajutorul căruia introduci ovulul cât mai profund intravaginal!

Vezi detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.medipedia.ro/......GYN-3.aspx

Toate cele bune!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

La ginecolog ai fost?
Sau iei "tratament după ureche"? :(

Vezi alte detalii în răspunsurile pe care le-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......m-fost-la/

| iiUser20 explică (pentru bursuc001):

Am și aplicator, îl recunosc! laughing eu spun ca tableta e formata din 4 chestii (cele trei comprimate lungi ovale și o a 4 a chestie în format rotund. ..nu am ajuns acolo pentru ca sunt la prima aplicație )

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru iiUser20):

Nu ştiu ca placheta de la Canesten Gyn 3 să mai conţină şi altceva în afara celor 3 comprimate vaginale!

Eşti sigură că mai este şi altceva în "a 4-a chestie" de pe plachetă, sau e doar "forma" plachetei ca să fie simetrică ( oarecum )?
Verifică, dar eu cred că NU este nimic în "a 4-a chestie" happy

| iiUser20 explică (pentru bursuc001):

La asta nu m am gândit laughing)) Am verificat acum, nu este nimic. Mor de ras laughing))))))))))

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru iiUser20):

Mda, mă gândeam eu rolling on the floor
Apoi, m-am gândit că poate au scos ceva ambalaj/plachetă nouă happy