| LImbuTsaa a întrebat:

Hey TPU:] Mi'am iesit cateva bubite pe corp o mica alergie banuiesc, ce pot face sa nu mai ma manance sau sa se "usuce" thinking Nu am mistura' de aia mentolata sau altceva, si la farmacie este inchis, deci niste "tratamente naturiste" dar fara iarba si mai stiu eu ce, locuiesc la bloc nu am de unde sa iau winking Fundaa =D

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anniiii a răspuns:

Iti propun sa consulti un medic. Sunt sanse sa ai pojar/rubeola. Stiu ca este epidemie. Daca este vorba despre o simpla alergie, va trece de la sine. Ai putea incerca totusi sa consumi o cantitate considerabila de fructe(iti vor intari sistemul imunitar). O cura cu suc de citrice face minuni.Fa-ti o limonada, mananca grepfruit.
Citeste aici: http://www.sfatulmedicului.ro/......tural_7242
poti gasi si simptomele.
In orice caz, este necesar sa consulti medicul :). Bafta!

5 răspunsuri:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Cu scuipat maica cand te mananca freaca

| SMarius a răspuns:

Indiferenta e cel mai bun tratament laughing... daca te mananca tare, ai putea incerca o compresa recepe zona respectiva(da o senzatie placuta)!

| DjCage a răspuns:

Incearca cu lapte batut sana

| LImbuTsaa explică:

Mdaa. multumesc tuturor laughing este rubeola x_X

| Anniiii a răspuns (pentru LImbuTsaa):

Ei,iti va trece.Incearca sa ignori mancarimea si sa nu te scarpini. Altfel, iti pot ramane semne.