Trei saptamani este o perioada minima pentru o fractura la membrul inferior. daca mananci foarte sanatos in aceasta perioada (fructe, legume proaspete, carne de pasare de tara, lactate de tara, nu ambalate), perioada de recuperare de dupa aceea poate fi mai scurta, dar nu perioada de purtare a ghipsului.
Nu...vei vedea...chiar si dupa ce scoti ghipsul vei avea mari probleme cu piciorul, tot te va durea, eu am avut o entorsa urata la laba piciorului, si timp de 6 luni nu am putut sa fac efort foarte mult. Mosul meu a avut fractura deschisa la picior, chiar si dupa 2 ani il mai ia cateodata, dar depinde si varsta.
Si eu ampatit aceeeasi problema cu piciorul...Am o carte naturista incare scrie tot felul de metode.Trebuie sa stai cu el mult la odihna si trebuie sa mananci ananas pentru intarirea oaselor.Eu,personal l-am scos mai devreme dar mi-am pus in fiecare seara compressa cu tarate si am purtat mereu glezniera.Asa o sa fie bine.Succes!
Si eu sunt cu piciorul in ghips. Stau 10 zile cu atela si apoi 3 saptamana cu ghips, fara sa am voie sa calc in picior. Trebuie sa imi dai mai multe detalii despre fractura sau luxatia pe care o ai