| Rafaella2 a întrebat:

Nu este o întrebare despre sex sau dragoste, ci una pentru fetele care trec sau au trecut prin asta, ori sunt documentate in domeniul asta. La aproximativ două luni de la primul ciclu menstrual am observat o scurgere ciudata pe chilot, o culoare gălbuie, foarte stridentă si urat mirositoare, care se oprea decat in perioada menstruatiei, dar dupa revenea și imi strica mie zilele. Prima mea perioada a fost la sfârșitul lunii august, iar scurgerea a inceput prin octombrie. Uneori miroase foarte urat si alte ori nu, dar toată chestia asta a venit acompaniată si de o iritatie, care la început era aproape insuportabilă, dar acum pot rezista. M-am documentat pe internet, dar oricât as fi cautat, în fiecare articol era recomandat un control al medicului ginecolog pentru secretie, dar eu sunt exagerat de pudica si imi e foarte teama sa ma duc, asa ca, stie vreuna dintre voi un tratament? Sau ati trecut prin asta? Dar dacă nu există altă cale, imi puteti spune un medic ginecolog bun din Constanța? Va rog sa fie femeie. Vreau sa scap de asta cat mai repede pentru că deja nu mai suport. Tin sa mentionez ca am 13 ani si sunt virgină.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Secret5 a răspuns:

Scurgerea vaginala intre menstruații este normala, și eu o am de ani de zile, și pe mine mă enervează, ea nu ar trebui sa fie cu un miros urat, și cu iritația nu știu, eu am avut decât candidoza care a trecut cu pastile, cel mai ok ar fi să discuți asta cu mama ta, având în vedere că ești mica după spuse, și să mergeți la un medic! Poate sa ajungă ceva mai rău

| Rafaella2 explică (pentru Secret5):

Am discutat cu mama. Dar pur si simplu nu am curaj sa merg la medic. Si nu e între menstruatii, e in permanență. Poti sa imi spui ce pastile ai luat, te rog?