O să mai crești!
Acum îți faci probleme aiurea!
Fă baschet, înot și eventual și ceva karate.
heii
si eu sunt fata, si eu credeam ca sunt "urata" [am 12 ani] dar cu timpul m-am schimbat... tunsoare noua, look nou[gen emo scene].
cu parul se rezolva. il ai des e bine. tunde-te daca crezi ca iti sta bine cauta cum am eu emo-scene cauta pe google
in vacante iti poti face suvite [in caz ca nu iti place culoarea parului]. cu ochelarii e o mica problema. trebuie sa ii porti pana trece problema ta.
cu hainele este foarte usor jeans, tenisi, hanorac etc. perfect!
[eu una asa sunt ca zic asa si am parul castaniu si ochii caprui]
iar cand mai cresti iti poti pune lentile de contact albastre[daca nu iti place culoarea ochilor tai ]. .
nu ma prea pricep ca chestii de genuu' dar sper ca te-am ajutat somn usor!
Eu cred ca daca iti pui o palarie la moda si niste ochelari misto nu vei arata rau. Sa stii ca e uneori bine sa ai ochelari, scot in evidenta ochii si te fac sa pari inteligenta. Nu e o problema sa ai ochii caprui...Nu poti sti ce cred altii despre tine. Capul sus! . Daca chiar crezi ca arati rau poti avea si alte avantaje. Lumea nu s-a sfarsit!
În general cam toate fetele de vârsta ta se cred urâte şi majoritatea chiar sunt urâte. Nu înţeleg de ce vrei să fii frumoasă având în vedere faptul că la vârsta asta nu-ţi foloseşte la nimic. Eu zic să te mulţumeşti cu ce ai. Oricum pe la 15-16 ani o să-ţi schimbi viziunea asupra felului cum arăţi şi nu numai. Sau vrei să ai un gagic?
Si nu, nu vreau sa am prieten la varsta asta....nu is nebuna sa vreau asa ceva!
Multumesc tuturor pentru sfaturi, acum ma simt mai bine. Funda nu vreau sa dau pentru ca toti aveti foarte bune pareri.Va multumeesc mult si va dau pupici tuturor :*
Nu te m`ai ingrijora [-x. Si eu am 13 ani si cred la fel ca sunt cam uratica dar o sa crestem si o sa ne facem frumoase, si in plus cine ne iubeste :X, ne iubeste :X asa cum suntem :*
anonim_4396 întreabă:
roxannamaria întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: