| Cosmin483 a întrebat:

Nu știu de ce dar ma înțeapă inima de peste 30 de minute. Luna asta trebuie sa merg la control la inima dar pana atunci mai este.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Întreabă o farmacistă, care, probabil, te va trimite la medic (UPU/ Unitate de Primiri Urgențe), fiindcă e vorba de inimă și nu isi va lua răspunderea. sad
Să știi că întepături la inimă, mai poți avea și la schimbari de vreme (vânt, ploi, ninsori). Dar văd ca la tine nu e ceva pasager, din moment ce ti-ai făcut programare pentru un control. Totusi, ia inghitituri mici de apă și stai linistit(ă) in pat, fără să faci efort. Gândește-te la ceva plăcut și nu te agita.

| Cosmin483 explică (pentru floresdemayo):

Am fost operat când am fost mai mic de suflu sistolic.

4 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Cate kg ai pentru ca daca ai multe kg atunci si inima e imbracata in grasime si nu mai face fata asa ca trebuie sa slabesti urgent pana la o greutate normala ba chiar putin mai mica

| 7PotDouglah a răspuns:

Pentru situații de genul ăsta există UPU.