Cand o sa ajungi la adolescenta, o sa prinzi si contur. Esti copil, de ce te grabesti? comporta-te normal si lasa-ti metabolismul(ritmul de viata) sa curga de la sine. Ce legatura are marea cu ingrasatul? Mergi si distreaza-te, nu te mai preocupa de cum arati la 11 ani, nu vei arata nici peste 1 an asa Distractie placuta.
Nu iti recomand sa iei vitamine pentru ca stiu 2 prietene care erau la varsta ta slabe si acum is foarte grase din cauza vitaminelor si nu pot sa slabeasca
eu as zice sa mananci putin mai mult si din ce in ce mai mult dar sa nu intreci limita si stomacu o sa se mareasca si atunci iti va trebuii mai multa mancare asa am fost si eu dar acum nu mai sunt slaba
fundita?
Pentru a te ingrasa trebuie sa e-ai vitamine di dulciuri multe si o sa te mai ingrasi in cate va sau o saptamana. 5-3-4 kg
Eu am 12 ani si am 34-35kg si nu ma plang multe colege de-ale mele vor sa fie ca mine uneori ma gandesc sa ma ingras dar imi dau seama ca o sa fie greu dupa sa slabesti.Nu trebuie sa mananci prostii ca sa te ingrasi ele iti fac mai mult rau. Incearca sa mananci nautural multe fructe si legume...Fii tu nu te indopa pana numai poti pentru ca nu te ajuta.Mult succes!
Mananca cartofi prajiti si alte chestii cu nivelul grasimilor ridicate eu am 12-13 ani si am 57 de kg numai de la cartofi si KFC McDonald etc
Mario1996 întreabă: