| Angel1237 a întrebat:

pisica mea a fatat acum 3 zile 2 pui unu din ei a murit ieri iar asta care a mai ramas in viata la prins catelusa mea azicrying(( deocamdata vad ca respira dar pisica mama nu vrea sa stea cu el cand o pun il linge putin si pleaca va rog frumos ajutati-ma nu vreau sa moara. funditabig grinbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Negrea_Amalia_1995 a răspuns:

Pai sa ai grija de pisoi ai grija sa nu-l mai prinda catelusa incearca sa mangai pisica in timp ce pui puiul sa suga lapte sa-l ti intr-o cutie unde ii pui niste carpe, ceva sa-i tina de cald dupa ce ii da ochii poti sa-l inveti la mancare sa nu-i dai lapte de vaca nefiert va face viermi de la el pana se invata sa manance singur sprijinal pe maini si incerca sa-l bagi cu botul in mancare poate linge umpic.In legatura cu pisica mama trebuie sa stea noaptea cu el sa-l incalzeasca ca daca ii va fi frig poate muri.Pa pa sper ca te-am ajutat

| Angel1237 explică (pentru Negrea_Amalia_1995):

Puiul nici nu se mai poate misca crying(((((( stau cu el aproape toata ziua decat respira probabil cateaua ia rupt ceva mi-e frica sa nu moara sad

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns (pentru Angel1237):

Si mie imi pare rau de puiul tau am trecut si eu prin asta e prea mic de aceea nu rezista dabia a fost fatat de cateva zile daca avea macar 2 saptamani. Daca o sa-i moara si ultimul pui o sa faca altii dar sa ai mare grija de ei mai ales iarna nu prea rezsta la frig dumai daca-i ti cu tine in casa la cadurica. As vrea sa nu moara sa se faca bine imi este mila de animale in special cainii si pisicile

4 răspunsuri:
| IngerPazitorr a răspuns:

Mergi cu el la veterinarwinking El stie cel mai bine. Il iei in brate si hopa la veterinar

| cristeaflaviurafael a răspuns:

Tine catelusa departe de el si ai mare grija de pui dul la o plimbare si fii cu ochii in patru