| mellycryss a întrebat:

Plzz ajutati-ma... mi-a aparut un cos imens pe fata.de fapt.seamana cu un fel de buba sau nu stiu., dar e ingrozitor! Dati`mi va rog niste sfaturi vreau sa scap de el in cel mai minim timp posibil. Funda :*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Dubaster a răspuns:

"in cel mai scurt timp posibil" cred ca asa ai vrut sa zici, legat de problema ta, cam nasol. sfatul meu.mergi la un medic, la dermatolog ar fi ok ca sa vada ce anume ai. Fratemiu a avut ceva de genu din cate stiu se numeste (Furung) si doare al draq de tare la un moment dat. Deci in concluzie da o raita pe la doctor!

| HendrixKafkaLOVE a răspuns:

Bună, Cristina. Și eu am probleme din astea! Eu folosesc o cremă special pentru coșuri: RetinA, care scoate toate coșurile, într-un mod foarte...magic, afară. Sfatul meu este să-l lași să crească în voia lui și să speri că va trece! Nu te scărpina, nu încerca să îl rupi, pentru că o să îl faci și mai roșu și mai mare! Peste o zi, două se va „coace" și va ieși, dacă după aceste două zile a ieșit, dar ai o pată roșie în locul respectiv, dă cu o cremă hidratantă și dimineața cu puțin fond de ten(ceva cu minerale, care să nu-ți acopere porii): la soare se va usca și mai bine! Peace.

| BruNNeTu a răspuns:

Du-te si tu la o farmacie si cumpara o alifie.happy

| cristinelllooo a răspuns:

Mai bine du-te la dermatolog sa nu cumva sa fie furung straight face tata a patit-o asa si a trebuit sa il taie la mana deoarece a incercat sa il stoarca big grin(ai grija). Funda?

| mellycryss explică:

Deci.am mai avut trece.dar vreau sa treaca fooarte repede...arata ff urat...si.vreau sa treaca cat mai repede posibil.nu-i nevoie de dermatolog doar vreau cateva pont`uri pentru a`l remedia sau ceva.Ms :*

| dhsvgadcf a răspuns:

Bunahappy! s-ar putea sa fie furung.am avut si eu dar imi treceau. poti sa te speli in locul respectiv cu sapun din 2 in 2 ore (sa nu freci doar masezi) si cu apa rece, si sa lasi sa curga apa rece pe el, timp de cateva minute(sau poti pune o batista imbibata in apa (tot rece)) bineinteles pielea o sa se usuce un pic de la sapun dar dupa ce ti se dezumfla dai cu o crema ceva.la mine a functionat happy sper sa iti treaca :*