| Pavlov_Manu_1990 a întrebat:

Hey TPU; poate cineva sa imi dea exemplu de niste pastile pentru slabit dar care macar sa functioneze? Am facut sport, faceam cate 20 de flotari si 20 de abdomene zilnic timp de o luna si nu s-a intamplat nimic, nu am slabit deloc. Am scos painea alba, nu mai mancam deloc si nici dulciuri nu mai mancam luna aia da mai mult m-am ingrasat decat sa slabesc. Pls help.Ps sunt baiat am 85 de kg am 15 ani si vreau sa slabesc macar 20 kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Maia55 a răspuns:

În procesul de slăbire trebuie sa ai răbdare. Știu ca este greu, cu toții vrem rezultate rapide. Dar cu cât slăbești mai repede și nesănătos pentru organism cu atât te îngrași mai repede. Pastile nu îți recomand pentru ca îți vor face mai mult rău. Pentru a slabi trebuie sa fii în deficit caloric adică sa mănânci mai puține calorii decât arzi. Mănâncă fructe, legume, carne slaba. Poți manca și ceva dulce când simți nevoia dar sa nu exagerezi. Încearcă sa renunti la sucuri sau sa le consumi foarte rar. Cel mai important este sa bei apa și știu ca auzi asta peste tot, dar crede ma ca apa chiar ajuta mult. Nu încerca să slăbești prin înfometare ca nu funcționează. Cauta pe YouTube rețete ușoare pe care le poți face pentru dieta.

și FĂRĂ PASTILE.

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Maia55):

Am primit un regim de la nutriționist si mi-a pus exact aceleași condiții înafară de pastile

17 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu te grăbești, nu ai nevoie de pastile,

| Cosmin86 a răspuns:

Ce treaba au flotarile si abdomene cu slabitul? Tu ar trebui sa faci cardio si antrenament serios pentru masa musculara.

Du-te la sala.

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Cosmin86):

Nu vreau masa musculara vreau doar să slăbesc atâta tot

| Cosmin86 a răspuns (pentru Pavlov_Manu_1990):

1. cea mai rapida metoda sa slabesti e sa-ti maresti masa musculara, muschii ard grasimea (o sa consumi zilnic mai multe calorii stand degeaba).

2. Cum sa nu vrei masa musculara? Esti o domnisoara firava?

Nu doar ca nu ma pasioneaza pe mine masa muculara sa arat ca un animal musculos vreau doar sa slabesc si atat

Copil pampalau si firav, care vrea sa ramana firav.

Ofof de asta îmi place mie cum sunt, sa ce sa îmi fac corpu mare si creierul mic nu înțeleg

Ce rost e să ai putere când ai creierul nedezvoltat si te gândești doar la mușchi și la cât de narcisit ești dacă te pune unu sa rezolvi un puzel cubic să stai zece ani sa te chinui sa rezolvi o parte

Un "puzel cubic"? Intai invata sa scrii.
Cine te opreste sa-ti dezvolti si creierul si muschii? Asta cu "mare si creier mic" e o scuza penibila ca sa nu lucrezi sa-ti dezvolti corpul. Romanii sunt campioni la inventat scuze.

Ce facultate ai terminat si unde lucrezi, daca tot esti asa "inteligent"? (trecand peste partea ca nu stii sa scrii).

Am 15 ani wtf si așa se numește puzzle cubic sau cub rubic si inteligență nu înseamnă capacitatea de a memora lucruri inteligența și memoria sunt lucruri total diferite inteligența capacitatea de a înțelege cum se fac lucrurile fără să memorezi paragraf cu paragraf

Pai "puzzle", tu ai scris "puzel". Nici macar nu ai scuza ca e "typo", ca nu ai omis un "z", atunci ar fi fost "puzle", ai inversat si literele e cu l "puzel".

Pana una alta, ai intrat la o scoala profesionala, asa ca mai las-o moale cu inteligenta. Macar recunoaste ca esti ratat pe ambele planuri: intelectual si masa musculara.

p.s.: 15 ani? Deci inca traiesti cu parintii si imi comentezi tu MIE?

Maturizeaza-te copil mic. Tu acum nici macar nu ai dreptul sa conduci o masina, de-apai sa locuiesti pe cont propriu. Mai dureaza pana cand iti permiti tu, de la profesionala, sa-mi vorbesti mie de "creier".

Am intrat la profesionala doar pentru ca am ales sa o fac puteam sa intru lejer si la liceu dar am ales profesionala pentru ca dupa poti sa faci si liceul si e totuna doar ca iesi pe plus cu o meserie in caz ca nu mere cu cariera invatata la liceu

| Sn4k3 a răspuns:

Dieta buna si sport ca lumea, nu 20 de flotari si 20 abdomene laughing. Fii in deficit caloric, evita carbohidratii simpli si grasimile nesanatoase. Trebuia sa dai si inaltimea ca sa ne facem o idee asupra ta si a cat ar trebui sa mananci.

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Sn4k3):

20 am faceam pentru ca am astm si nu pot mai mult dacă fac mai mult nu mai pot să respir

| Pavlov_Manu_1990 explică (pentru Sn4k3):

Am 1.77

| Irinadarian a răspuns:

Te grabesti prea mult. Cele 20 de kg nu le dai jos intr-o luna, nici doua, nici trei. Necesita mult timp, dar fii sigur ca va merita. Fa mai mult sport, mai mult efort, incepe un stil de viata sanatos. Informeaza te mai mult in privinta asta din partea unui nutritionist. Ca sa slabesti trebuie sa mananci regulat si nu in cantitati mari. Nu te infometa! Pastilele elimina senzatia de foame, dar nu sunt atat de bune.