Da, e ceva destul de comun, trebuie sa te duci sa te vada medicul si el va decide exact ce e de facut! La fiecare este putin altfel, de aceea doar el poate decide exact, dupa ce te vede! Nu amana, si nu te speria, e simplu de rezolvat! Altfel, nu o sa ai nici placere si nici fetelor nu o sa le placa, sa vada "ascuns" glandul!
Bună!
Dacă NU poţi scoate deloc/parţial glandul ( capul penisului ), atunci ai FIMOZĂ!
Trebuie să mergi la medicul urolog pentru control/diagnostic şi tratament!
NU vei putea întreţine un act sexual "normal" dacă NU tratezi această afecţiune.
Apropo : vezi că ai GREŞIT categoria - pe lângă faptul că mai ai 4 întrebări postate AIUREA, la categorie greşită şi încerci rezolvarea temelor pe acest site!
Trebuia să postezi la "Sănătate"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Toate cele bune.
Se cheama fimoza du-te la doctor la chirugie si acolo dna. doctor te va ruga s-o scoti si iti da pielea si se rupe Bafta
Da, si in acelasi timp nu. Eu de exemplu nu am aceasta problema pentru ca am fost dus la doctor de cand aveam 4 ani, mi-a taiat atunci putin din surplusul de piele.
Pentru a scapa de aceasta durere sunt doua variante:
1. mergi la doctor si faci o mica operatie
2. faci sex cu o virgina si iti rupi ata singur
Si se rupe in timpul actului sexual? sau?