| yoyoalecs a întrebat:

Se confrunta cineva cu transpiratie excesiva? Stiu ca e normal sa transpiri, insa mi se intampla des stand in pat, pe talpi sau palme. Daca e iarna si merg 20 pe jos pana undeva si intru intr-o incapere incalzita si mai ales straina mie, transpir la subtrat, pe frunte. Problema mea e ca ma incalzesc foarte repede. Nu pot sta la o coada mai aglomerata fara sa curga apa pe mine. Solurii, sugestii? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Theodora292001 a răspuns:

Sunt foarte multi oameni care au astfel de probleme. De obicei acestea se datoreaza constipatiei (in cazul oamenilor care se confrunta cu ea) sau stresului. Chiar daca tu nu esti constient ca esti stresat sau obosit sau agitat, corpul tau resimte. Stiu ca este o planta cu care te poti da (freca)pe maini dar nu o stiu. O poti cauta pe google. Sunt medicamente la farmacie dar nu recomand. Se spune ca cu cat transpiri mai mult cu atat mai bine. Dar acum...cunosc sentimentul, stiu prin ce treci. Iarna sunt intr-o camera foarte friguroasa, am mainile gheata si totusi curg apele pe mine. Sau vara ma incalzesc imediat. Sau toamna, de exemplu, daca vreau sa ies afara trebuie sa imi pun geaca si caciula pe cap doar in momentul cand am iesit pe usa, altfel transpir naspa de tot.

| yoyoalecs explică (pentru Theodora292001):

Stiu ca e normal sa transpir. Corpul isi regleaza temperatura. Eu as vrea sa aflu de ce ma incalzesc asa repede, insa vad oameni in varsta, chiar profesori universitari care se confrunta cu problema asta si ma gandesc ca ei si-ar dori mai mult ca oricine sa scape de ea. Tot caut o solutie si nu gasesc.