| DeCeMaiContează a întrebat:

Hey TPU.Stie cineva cum as putea sa ma opresc din crescut? Luna viitoare implinesc 16 ani si am 1, 72-1,73,e posibil sa am si mai mult de atat. Tata si nasul meu(fratele tatalui meu)sunt foarte inalti,adica ei au 1, 85-1,90 si e posibil sa le mostenesc inaltimea.Insa eu as vrea sa nu cresc mai mult de 1, 75-1,80 deoarece nu vreau sa fiu prea inalt.Din septembrie si pana acum am crescut foarte mult in inaltime.Pana in clasa a VIII-a eram unul din cei mai mici baieti din clasa,iar acum,la liceu, sunt unul dintre cei mai inalti si nu-mi face prea mare placere.Stiu ca pana la 18 ani voi mai creste,dar cum am zis si mai sus,nu vreau sa am mai mult de 1, 75-1,80.Deci,stie cineva o solutie ca sa nu depasesc inaltimea de 1, 80 dupa 18 ani? Va rog,vreau raspunsuri serioase.Cei care isi doresc sa raspunda in bataie de joc, ii rog sa-si exprime frustrarile in alta parte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AndreiWeisz a răspuns:

Fii serios man, orice baiat vrea sa fie mai inalt. Eu am 1, 85 si as fi vrut sa am 1, 90 de exemplu. Nu e absolut niciun avantaj in a fi mai scund, din toate punctele de vedere, o persoana inalta este mai avantajata.

| Crisstinayy12 a răspuns:

Există posibilități sau medicamente care te fac sa te oprești din crescut doar că sunt periculoase, te îmbolnăvești și nu te mai dezvolți bine, oasele. Ai putea avea ceva boli ușoare care te vor putea opri din crescut doar că nu îți afecta sănătatea fu nimic. Nu înțeleg de ce vrei sa te oprești aici? Crești cat vrea Domnul. Dacă veilsi o fata de 1.83 și tu ai 1.75 și îți place de comportamentul ei? Eu cred că îți stă bine înalt. O remedie naturala din a te opri este sa faci ce îți vrea inima, să faci ce vrei tu și sa nu te oblige nimeni

| cevdet a răspuns:

Esti baiat, abia ai inceput sa cresti serios. Si ai toate sansele sa fii cit tatal tau (daca nu o mostenesti pe mama, mai scunda - cred). Nu, cresterea nu poate fi oprita.

| Albinuța767 a răspuns:

Asta nu se poate opri fetele ceea până în clasa a Vlll a iar băieții inca mai continua până împlinesc vârsta majoratului. Deci daca o să împlinești 18 ani nu o să mai crești. Deoarece nu vei crește toată viața.

| TroubleInParadise a răspuns:

Nu cred ca te poti oprii din rescut este naural...atat stiu dar poate ai noro sa nu treci de 1.80