| ALeXsSaY a întrebat:

Hey TPU...stie cineva despre/se confrunta cineva cu dureri de cap daca plange? e insuportabil si nu gasesc cauza, desi sunt asa de cand ma stiu. cel mai buns rasp FundAAA! XD P. S fara misto plzz puppy dog eyes

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| victorbold a răspuns:

Eu iti recomand un consult medical de specialitate.

9 răspunsuri:
| AstralConfessor a răspuns:

Un motiv in plus sa nu mai plangi, nimeni si nimic nu-ti merita lacrimile. Asta inseamna depresie.

| NoNameJunior a răspuns:

Hey! cand plangi este normal sa te doara capul.ce sa faci:calmeaza-te, ia un algocalmin si stai linistita in pat. daca nu suporti pastilele, dormi o ora sau doua.Succes!

| ALeXsSaY explică (pentru NoNameJunior):

Da nu imi trece deloc sad adorm tarziu din cauza asta si dimineata ma simt putin ciudat, dar pana la urma imi trece. sad si daca as plange in fiecare zi, ti-ai da seama ce ar fi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe toti oamenii i doare capul cand plang, fiindca plansul izbugneste datorita unei dureri sau unui stres, o tristete ( iar atunci te apuc durerile de cap).

| Gabrijel a răspuns:

Bai ce ai omori tu pe astia cu intrebarile tale laughing)))

| ALeXsSaY explică (pentru Gabrijel):

Adica?

| Gabrijel a răspuns (pentru ALeXsSaY):

Pui niste intrebari da toti se panicheaza laughing sti sa te joci cu creieru la unele persoane

| ALeXsSaY explică (pentru Gabrijel):

Da nu ma joc. sunt intrebari serioase, nu ca ale tale, dar respect pentru amuzamentu de care dai dovada in ele laughing aia cu broasca e prea penala rolling on the floor

| Gabrijel a răspuns (pentru ALeXsSaY):

Mersi frumos sarut mina si picioru ca sunt din acelasi material si multam pentru intelegere esti o sweet