| simplaexistenta a întrebat:

Hey TPU. Stiti cumva cum sa scapi rapid de durerea de cap?
P.S
Nu stiu daca e buna categoria.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iei un Brufen sau un Antinevralgic.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Quarelin

| VoidEternal a răspuns:

Advil merge la mine.

| relian a răspuns:

Ia ce ai lua, dar baga 2 pilule nu doara una, probabil tu iei doara o singura pilula odata si are efecte slab spre deloc.Asa ca baga 2 deodata, eventual si 3 daca durerea este mare.

Pilule astea pentru durere cam ceva genul asta se ia, fctie si de intebnsitatea acelei dureri. Poti sa citeati si informatiile ce vin cu acele pilule pentru a stii ce si cum sa iei.

Ca veni vorba de medicamente, antibiotice etc, toata lumea tot baga ca nu trebuie sa bei absolut deloc daca iei antibiotice.
Chiar acu am citit un prospect de la ceva antibiotice si era o rubrica Alcool si mincare, ceva genul asta, spune acolo trebuie sa iei dupa masa, deci sa maninci ceva, dar de alcool nu mai scria nimic, ceea ce inseamna ca poti consuma, o bere, un vin ceva. Daca ar fi fost sa nu, atunci ar fi scris, odata ce rubrica era despre mincare si alcool.

Scuze ca am, bagat si ceva pe linga, dar daca tot sintem la pilule, am zis sa spun. Care nu este lamurit, pot sa fac poza la antibioticul respectiv si la rubrica aia cu alcool, pentru cei care zic cai ciuta cand cineva o tine de coarne laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu scap in 10 minute cu Algocalmin fiola sau Piafen fiola. Ambele sunt deosebit de amare.

| 4evergentleman a răspuns:

Tii apăsat cu degetul pe punctul yintang cel situat între sprâncene cam 2 minute, 2 serii. In rest un calmant ca cele menționate de useri

| MihaelaDart a răspuns:

Nu trebuie musai sa te repezi la medicamente, ci mai degrabă sa te hidratezi. Dacă consumi apa, durerea de cap îți va trece. Asta am învățat-o de la medicul meu de familie si sincer mereu consum un pahar de apa plata de 200-250 ml. După circa 20-30 minute, durerea îmi dispare.

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti incerca initial cu un ceai, eu asa procedez. Daca nu functioneaza, iau un nurofen. Insa chiar si asa, dureaza vreo jumatate de ora pana cand incepe sa isi faca efectul. Apoi, nu asculta ce te indeamna altii pe aici, nu lua doza dubla sau tripla.