Salut.
Iti recomand sa storci o lamaie apoi iei sucul de lamaie si-l ti in gura. Iei periuta de dinti si te speli in timp ce ai sucul de lamaie in gura. Iti garantez ca ti se vor albii in maxim 2 minute, cam atat e si timpul de spalare cu suc de lamaie. Acceseaza si lumeaplantelor.info si vei gasi mult mai multe sfaturi concrete. Sper sa-ti fie de folos.
Eu una, imi cumpar o pasta de dinti, Colgate Advanced White +periuta de dinti Colgate Advanced White, si folosesc in paralele bicarbonat, cate 2 lingurite puse intr-o farfuriuta de 2 ori pe saptamana, peste care mai adaugi niste zeama de lamaie si astepti sa se dizolve bicarbonatul, dupa ce s-a transformat intr-o pasta, te speli pe dinti si Voila, dinti mai albi.
Bicarbonatul de sodiu.
http://www.dentist.ro/cum-sa-iti-albesti-dintii-acasa
Buna poate o sa razi dar eu folosesc sare de bucatarie inainte de imi da cu pasta pun pe, periuta sare si ma spal este un pic nasol gustul dar baba suporta la frumusete si sa stii ca la mine da rezultate!
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute
Pe langa igiena incredibila, poti incerca cu bicarbonat de sodiu si lamaie.chiar functioneaza uita'te pe youtube la un tutorial ca sa vezi cum prepari amestecul
O soluţie naturală şi simplă ale cărei efecte apar însă mai târziu este consumul de fructe cu pulpa tare. Merele şi morcovii au cel mai bun efect: curăţă dinţii, iar acidul conţinut în cantitate moderată poate albi în mod natural dinţii.Laptele, iaurtul si branza contin acid lactic, care protejeaza dintii de carii. Branza tare este cea mai buna pentru albirea dintilor, ea inlaturand si particulele de mancare.In cazul vizitelor la dentist, trebuie sa mergi la control de cel putin doua ori pe an. Periuta trebuie si ea schimbata la fiecare trei luni. Mergand la dentist in mod regulat, vei preintampina problemele majore care pot sa apara mai tarziu.
Nu multi sunt obisnuiti cu ata dentara, dar ea trebuie sa fie folosita de cel putin 3-4 ori pe saptamana. Ea te ajuta sa inlaturi placa dentara, cea responsabila de aparitia cariilor si gingivitei, o afectiune a gingiilor.
Buna!
Nu cred ca vrei sa cumperi vreun produs de la magazin(nu cred ca este recomandat sa cumprei produse scumpe si de care nu stii pera multe-mai degraba intreaba un dentist-va stii cel mai bine ce este potrivit pentru tipul tau de dinti).
Uite ce fac eu:mă spăl pe dinți dimineața, punând puțin bicarbonat de sodiu pe periuța(se cumpără de la magazin-o punguță nu costă mai mult de 1 leu și 50 de bani), apoi pun câteva picături de lămâie.
Nu trebuie sa te speli pe dinți cu bicarbonat și zeamă de lămâie prea des(eu ma spăl cu ele o data la 3-4 zile), deoarece te vor durea gingiile ( am pățit-o și eu ).Si seara ar cam trebui sa te speli pe dinți, se vor ''curata și albi'' puțin mai repede. Sper ca te'am ajutat, alte soluții ''ieftine și ușoare'' nu mai cunosc.
O metodă bună de albire a dinţilor este combinarea bicarbonatului de sodiu cu un praf de sare şi cu jumătate de linguriţă de peroxid de hidrogen. Amestecul poate fi întins pe dinţi cu degetul sau cu periuţa şi, lăsat câteva minute, apoi curăţat cu delicateţe, fără apăsare puternică.
Efectul abraziv al bicarbonatului şi capacitatea de albire a peroxidului funcţioneză bine împreună pentru albirea dinţilor, dar nu lăsa amestecul să te atingă pe piele.
Sisjjssjjsjs întreabă:
Marymary733 întreabă:
marian23213234 întreabă: