| Justmeandmysmile a întrebat:

stomacul meu e agitat, nu stiu exact cum sa descriu, e ca de exemplu cand ti-e frica simti ceva in organism stiti sau ceva d genu, dar ma gandesc ca e din cauza ca ieri am fost bolnava am mancat am vomitat dupa fiecare masa si am fost si ametita, nu stiu exact. Daca puteti va rog sa imi explicati si fara comentarii urate va rog. Dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil este de la problemele digestive pe care le-ai avut si a faptului ca in urma varsaturilor stomacul tau este gol. Incearca sa mananci ceva usor si de regim: paine prajita, iaurt facut in casa (nu cumparat), branzica dulce de vaci facuta in casa, compot proaspat (nu cumparat, nu conservat, ci facut pe loc prin fierberea unor fructe din piata).

1 răspuns:
| GabytzaDoolce a răspuns:

Eu cred ca de la mancare ai starea asta de rau dar cred ca mai bine te-ai duce la medic... Sper ca te-am ajutat...Pa,succes.