Diagnosticul de depresie il pune numai medicul de specialitate. Daca esti eleva ia legatura cu psihologul scolii. Te va dirija in continuare cui sa ceri un ajutor autorizat.Nu cred ca celorlalti nu le pasa de tine.Incearca sa te apropii de ei si sa le spui prin ce stari treci.
Am incercat sa merg la psiholog dar cand ajung in fata usii ma intorc inapoi -.- mi-e frica de el..si faza cu ceilalti, o sa ma creada si mai nebuna daca ii salut, apoi sa si vorbesc cu ei?
Ok.dar adauga id`u meu kiddo.mac_mac@yahoo.com
Hey. ^^ Si eu sunt din Baia Mare.
Ar trebui sa incerci sa vezi partea plina a paharului.
Cati ani ai? ( cred ca esti la pubertate )
Nu stiu. e normal sa te simti uneori asa, si mie mi s-a intamplat, dar ai grija de tine, te rog frumos nu te mai taia, caci nu are rost sa te distrugi, nici fizic si nici psihic.
Suferi din dragoste, sau pur si simplu ai impresia ca totul merge pe dos?
Eu zic sa te relaxezi. Fa o baie fierbinte si gandeste-te la toate momentele frumoase din viata ta.
Ai o singura viata, traieste-o la maxim. Bucura-te de ea, indiferent daca e buna sau rea.
Si crede-ma ca tuturor le pasa de tine. De la cei de aici, care au intrat sa-ti raspunda, pana la familia, rudele, si pietenii tai. :3
Ai grija de tine!
P. S. Daca totusi nu reusesti asa, du-te la un psiholog.
Am app 16 ani
Nu furar din dragoste pentru ca nici nu am intalnit-o
Cand fac baie ma gandesc sa ma bag cu capul sub apa si sa mor-.-
Poate le pasa, dar nu e ca si cum ar fi langa mine, parintii sunt indiferenti, nici nu ma asculta cand am de zis, toata ziua ma cearta, mai ales cand iau note mici, dar le iau doar ca sa ma bage in seama dar tot nu functioneaza metoda asta -.-"
Spune-i motivele din care te simti asa cuiva care vrea sa te asculte, celui mai bun prieten sau cuiva caruia ii pasa de tine si in care ai incredere, crede-ma o sa aiba efect, am o ruda care a patit asa ceva, dar s-a dus si la medic, deci sa te duci si la medic si nu te indopa cu medicamente, fac mai mult rau!
sper ca te-am ajutat si sa-ti fie bine cat mai repede posibil
1.Nu am prieteni decat jucariile de plus
2. Mi-e frica de medici -.-