Buna!
Incerca sa bei ceaiuri, detoxifica mult mai bine organismul decat o face apa. Incerca sa mai mergi si la alti medici, pe net nu o sa iti dea nimeni solutia salvatoare.
Nu poti manca doar fructe, asta e clar. Mananca si lapte, iaurt, branzeturi nefermentate, smantana, oua si carne (dar nu mezeluri). Condimenteaza mancarea cu cimbru si bea ceai de chimen, ca sa nu te mai balonezi. Seara te ajuta un compot de prune uscate, indulcit cu putina miere dupa ce s-a racit.
Si consulta si un medic alopat, ca sa faci cateva investigatii. Constipatia s-ar putea sa fie efectul suferintei unui organ digestiv (fiere, ficat, stomac).
Un an?! ce dracu...trebuie sa mai faci si ceva miscare si sa bei un ceai.da nasol de tine ca esti slaba.41 de kile la 1.71...wtf.ingrasa-te tata ca o sa arati muuuult mai bine.la inaltimea ta ar trebui sa ai cam 65-70 de kile.
eu am 1.57 si 55 de kile si n-arat deloc rau asa.
Stii de 4 zile ma confrunt si eu cu constipatia... pana acum radeam de cei care ziceau ca sunt constipati dar acum stiu si eu ce inseamna asata si ce stari nasoale) ia ceai de crusin e foarte bun pentru constipatie
Nu bea apa, pentru ca asta agraveaza problema, bea ceaiuri pentru a se calma.Nu mai are efect tratamenul de la doctor pentru ca corpul tau s-a adaptat la ce iei tu.Bea ceaiurisi nu apa.Sucul de lamaie e bun si sunt niste pliculete cu gust de portocala(smecta asa se numes). Astept cu nerabdare funda! Cred ca am fost de folos poate putin.
Hey .Am detectat anumite informatii gresite in ceea ce ai scris...smecta e pentru diaree si agraveaza constipatia. Ceaiurile, daca nu sunt laxative(care dau dependenta, oricum)nu sunt bune pentru constipatie si apa este cea mai recomandata deoarece in amestec cu alimentele se face mai usor de digerat...
Anonimu161997 întreabă:
IoanaIonuca întreabă:
Mario1996 întreabă: