Ai citit prospectul inainte de a-l folosi? Vezi ca scrie ceva acolo, in cazul tău.
Pacat ca nu ai rabdat cum ar fi trebuit, fara medicatie aia, care contine chimicale care pot sa afecteze fatul... fiind total contarindicat.
Uite ce scrie in prospect:
"Olynth HA 1 mg/ml NU trebuie utilizat în timpul sarcinii deoarece nu se cunoaşte cum acţionează asupra copilului nenăscut."
Buna.Ar trebui sa consulti medicul in privinta oricarui medicament, pentru a nu avea surprize neplacute.
Uite asa aduceti pe lume probleme, lasa ca iau dupa ureche, poate nu afecteaza nimic.Idei de om nu mai zic de care.
O femeie insarcinata nu trebuie sa ia nimic fara avizul unui doctor, nimic, asta daca vrea sa aduca pe lume un om sanatos.
Tu vii pe net sa intrebi, te minunezi si alta nu, parca acu ati cazut din Luna.
De asemenea cand esti insarcinata, trebuie sa ai ceva mai multa grija ce faci, cum faci, sa cauti sa nu te imbolnavesti.
Si bolile ce le ai tu ar putea afecta fatul, zic eu, dar cred ca asa si este.
Nu mai intreba pe net, cautati un doctor si intreaba pe ala, dar unu de asta mai cu experienta.
În general e bine sa iei la prescripția medicului ca să fi sigura.Dar nu prea afectează cu nimic dacă nu folosești pe termen îndelungat.
Eu spre exemplu pana sa aflu ca sunt însărcinată luam tratament pentru inima cu beta blocante.Am apucat sa iau cred ca mai bine de doua săptămâni zilnic și nu s-a întâmplat.nimic.
Pe urma supozitoare cu glicerina deși de la farmacie mi s-a spus sa merg la medic ca nu e bine, dar eu nu avem cum în momentul respectiv sa merg sa vadă medicul de ce m-am constipat când și el îmi dădea tot ceva pentru eliminare.
Sfatul meu e sa nu iei alte medicamente in afara de no spa și ala puțin în caz de nevoie și paracetamol. Orce alt medicament sa iei cu prescripție sau măcar sa întrebi.Dar de la asta nu cred ca are nimic.
Nu. Sunt insarcinata in 20 de saptamani, am fost racita rau cand sarcina era abia la inceput 11/12 saptamani m. Am folosit si Olynth si apa de mare si am luat doar Paracetamol. Nu are ce sa pateasca, mai ales ca Olynthul nu e ca Bixtonimul cu antibiotic. ( doctor mea de familie mi-a confirmat )
Atata vreme cat ti-a fost prescris de medicul de familie n-are ce sa se-ntample...
BeBeRHv întreabă: