| zuzyalecsutza a întrebat:

sunt putin ingrijoarata a da asta e o intrebare adresata fetelor am 12 ani si ma cam dor sani asta e pentru ca incep sa-mi dea sau am ceva
VA ROG RASPUNDETI SINCER FARA BAZA!
pe voi v-au durut cand v-au dat?

OFER PANGLICA CUI IMI RASPUNDE SINCER BN SI PRIMUL!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Draga mea, nu este cazul sa te ingrijorezi.Acum,ca esti in crestere, probabil ai observat ca organismul tau se modifica in toate felurile:cum arati si cum te simti.Aceasta din cauza ca treci printr-o perioada numita pubertate.Este o perioada interesanta pentru ca te transformi din fetita in femeie.Dezvoltarea pieptului este de obicei primul semn de pubertate la fete si poate fi insotit de durere.Roag-o pe mama ta sa aveti o discutie intr-o zi si sa-ti explice in general ce ti se intampla.Asta te-ar ajuta intr-un fel.Nu te sfii si spune mamei tale tot ce te framanta!

| zuzyalecsutza explică (pentru Raniia):

I-am spus am intrebatat-o dar ea mi-a spus ca nu mai stie si ca da e probabil si pe am vorbit deja despre menstruatie si depre toate... dar din asta am tinut sa va intreb pe voi

1 răspuns: