| danaalin2002 a întrebat:

testele de sarcina Sure Check dau vreodata gres? Am facut 7 si la toate a iesit o liniuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In aproximativ 2% din sarcini, testul de sarcina este negativ pe toata durata sarcinii. Este inutil si ilogic sa faci 7 teste de sarcina. Numai primele doua iti aduc informatii (daca sunt facute corect, adica dupa minim 21 de zile de la contactul sexual, din prima urina de dimineata), restul nu mai aduc nimic in plus.

| danaalin2002 explică (pentru Brigaela):

Iubita,am facut 7 teste intr-o luna la cateva zile diferenta de fiecare, menstra trebuia sa imi vina normal la inceputul lunii, si mi-a venit 2 zile la rand maro, dupa am tot facut testele si mi-au iesit la fiecare o liniuta, ideea e ca nu am mai avut contact sexual din Mai, iar in Iunie mi-a venit normal, poate fi si o dereglare?

| Brigaela a răspuns (pentru danaalin2002):

Da, poate fi. Am inteles ce ai spus si ti-am explicat ca nu conteaza decat primele doua, daca ele au iesit negative, celelelalte sunt absolut inutile, fie ca esti, fie ca nu esti insarcinata. dac adoua teste corect efectuate sunt negative, ai atins siguranta maxima a testului, poti sa mai faci o mie, nu iti vor aduce nici o informatie in plus. daca nu esti insarcinata, nu esti si stii dupaprimele doua. daca esti insarcinata dar faci parte din cele 2% care testeaza negativ, vei testa negativ la primele 2, la urmatoarele 7 si la urmatoarele o mie.
Trebuie sa te vada ginecologul tau in conditiile pe care le descrii. El va sti cel mai bine ce se intampla si ce ai de facut. Nu mai baga banii aiurea in teste de sarcina, era mai normal si mai sanatos sa te prezinti la ginecolog imediat dupa al doilea test.