| DandelionColor a întrebat:

Va rog ajutati-ma... Pai. Am 14 si intru in a opta.Si partile proaste : Am aproape 1.45 m si 36-37 kg. Nu ca nu ar fi de-ajuns, dar nu sunt aproape deloc dezvoltata ( la sani ma refer, caci "minunatul" par in locuri nebinevenite si-a facut aparitia XP. Nimeni nu ma ia in serios ca pe cineva de varsta mea. Parca am ramas la 10 ani. Sunt fete de 9 ani mult mai inalte decat mine. Ce ma fac? Am fost ciudata pana acum, nu vreau sa mai fiu,, aia ciudata" si la liceu. Nu ziceti sa mananc mai mult. Am incercat asta si acum trebuie sa imi recapat abdomenul plat. Dar nu asta e problema. Fara sporturi cu mingea. La inot ma inscriu cat de repede pot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amuzant, nu stiu eu cat de in serios poti fi tu luata sau altul la 14 ani, dar nu ma puteam abtine laughing. oricum, nu ai ce face, doar sa astepti. am stiu fete care pana la 16 ani pieptul il aveau ca al unui baiat, si cand au inceput sa creasca, isi blestemau zilele. deci, asteapta, nu poti face nimic, doar sa crezi in mentalitate si sa nu it mai pese de altul, dar esti in o tara ca prostia e la putere, deci nu am pretentii.

| FineBroAndy a răspuns:

Fetele mici sunt cele mai drăguţe, deci nu ai de ce să îţi faci probleme.

| DandelionColor explică (pentru FineBroAndy):

Nu si cele pitice.

| FineBroAndy a răspuns (pentru DandelionColor):

Ba da :-)

| Spectra487 a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa iei niste calciu caci o sa te ajute sa te dezvolti, si iti trebuie si putina rabdare.