| GiulyBlueEyes a întrebat:

Hey TPU.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.Am o problema, imi cade foarte tare parul.Am fost la farmacii, am luat multe tratamente, sampoane, si leacuri babesti cum s-ar zice. Dar tot nimic. Ce sa ma fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bursache a răspuns:

Incearca asta, eu mi-am rezolvat aceasta problema.

ALOE JOJOBA SHAMPOO
Şampon (32% Aloe Vera Gel).
(tub 237 ml) - cod 58
Este o combinaţie unică de Aloe Vera Gel stabilizat şi ulei din boabe de jojoba. Asigură
menţinerea sănătăţii părului şi a pielii capului, îndepărtează mătreaţa (vezi capitolul Aloe Vera
Gel şi microorganismele în care se vorbeşte despre acţiunea componentelor active din aloe asupra
seboreei) şi înlătură senzaţia de prurit a pielii capului.
În cazurile grave de cădere masivă a părului sau tendinţă către alopecie, după folosirea
şamponului părul trebuie tratat cu Aloe First (masat uşor la rădăcina firului de păr şi apoi lăsat să
se usuce) sau Aloe Activator (acelaşi mod de utilizare ca şi Aloe First). Dacă la acest tratament se
adaugă şi o acţiune internă: Aloe Vera Gel (50 ml zilnic), Nature-Min (2 – 3 / zi), Fields of
Greens (1 – 2 / zi), rezultatele sunt spectaculoase în numai o lună de zile.
Utilizare: Şamponul reglează activitatea glandelor sebacee, previne mătreaţa, pruritul şi căderea
părului. Produsul stimulează creşterea părului, hidratează şi regenerează stratul protector special
al firului de păr, redând luciul şi tăria firului de păr, fortifică rădăcina acestuia. PH-ul blând face
ca produsul să poată fi utilizat zilnic.
Pentru detalii aici http://forever-aloe-vera.eu/produs/204

5 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Trebuie cautata cauza si tratata,pentru a putea trata apoi efectul, daca este genetic, ai putine sanse.succes

| Minnie a răspuns:

Incearca un tratament cu CHELSTOP. E un medicament sa zic asa, lichid, cu care te dai pe cap si tii o caciulita pe cap minim o jumate de ora. Nu mai tin minte daca inainte sau dupa baie dar oricum scrie in prospect. Este si f ieftin si, dupa parerea mea, si foarte eficient

| mrnmarius a răspuns:

Cauta raspunsuri pe site-ul asta eu am gasit pentru problemele mele:
http://www.suplimente-naturiste.com

| Dorii a răspuns:

Nu'i nici o problema! Si mie imi cade parul, pentru ca ma spal des cu acelasi sampon! Incearca sa schimbi samponul!

| GiulyBlueEyes explică:

Multumesc mult !