Depinde si ce inaltime ai. daca ai peste 1. 65nu esti foarte grasa, dar daca ai sub 1.60 esti destul de plinuta. uite aici o dieta usoara care te scapa de 1kg pe zi.
-la 8 dimineata:o limonada fara zahar
-la 10:doua oua fierte
-la 12:o cana de suc de rosii
-la14:o suta de grame de sunca slaba sau o felie de paine prajita
-la 16:un mar
-la18:o suta de grame de branza
In afara de asta trebuie sa faci si putin sport(sa alergi, sa mergi pe role, pe bicicleta, ce vrei tu)!
Sper ca ti-am fost de folos, funda?
Eu zic sa te straduiesti sa faci mai mult sport. Conditia fizica o sa ti se imbunatateasca pe zi ce trece. Poti sa faci mai multe serii de 20 de abdomene daca nu poti sa le faci pe toate odata. 50 dimineata si 50 seara. Incerca sa nu mei mananci dupa ora 6, stiu ca e greu, dar incearca. In schimb poti manca dimineata mai consistent. Bea multa apa. Daca poti mananca miere goala sau albus de ou pentru ca astea nu au grasimi. Stai linistita ca la varsta asta nu e asa greu sa slabesti.
Nu trebuie sa faci 50 abdomene, incepe cu mai putine, nu stiu 20? Si cresti numarul in fiecare seara.
Incearca sa-ti faci timp sa alergi sau sa sari coarda ori ce sport implica efort fizic.
Renunta la dulciuri si la mancaruri nesanatoase, mcdonalds.
Nu stiu in cat timp, nu poti slabi in 2-3 zile cum arata in reclamele de pe net dar stiu ca facand exercitii si renuntand la mancarea nesanatoasa vei reusi.
Bafta!
Mananca multa carne daca poti, carnea te ajuta la slabit sau urmeaza cura asta rapida in care slabesti 9 kg in 10 zile.
Dimineata:
-patru cani de apa amestecate cu doua lingurite de sare de mare fara iod.
La pranz:
-doua lingurite de suc de lamaie
-doua lingurite de sirop de artar organic
Seara:
-o cana de ceai laxativ pe baza de plante
Si stiu ca ai zis de ceaiuri, dar cura asta e foarte buna. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Am auzit de o cura, care se spune ca functioneaza. 14 pahare de apa. Bei in prima zi unul, in a2-a zi 2, in a3-a zi 3 si tot asa, pana ajungi sa bei 14 pahare pe zi. Apoi descresti, ajungand la 1. Eu zic ca ajuta. Si nu e deloc costisitoare cura. Eu zic sa incerci, rau nu iti poate face si nici nu ai ce pierde! :*
Si cand sa le beau? Dimineata? Sau sa fie in total cate un pahar, 2, etc pe zi?
De preferat dimineata, pe stomacul gol. Repet, rau, nu are cum sa-ti faca! Incearca si imi spui dupa o luna daca a mers! pupici :*
Ok. dar totusi. 15 pahare e apa. intr-o singura dimineata? :p :/ nu am voie sa ies din casa pana nu mananc ceva. si daca o sa ajung la cee 15. cum o sa mai pot manca ceva? ) :p :/
Ai incercat dieta asta: http://ilikeiasi.ro/dieta-paleo-cea-mai-eficienta-dieta-de-slabit?
Nu. e mult prea grea. am uitat sa mentionez ca sunt si fffffffffffffff pretentioasa la mancare... :p
Incearca cu 12 pahare atunci
Vorbesc serios. ce sa fac? e bine daca le beau seara?
Nu, dimineata. Asta e si ideea. Are rol detoxifiator si de a mai reduce din hrana. Vrei sa mananci mult si sa si slabesti?
Daa ) oricine vrea asta.
app. n-o sa fac cura asta. daca nu elimin apa, o sa se depuna in organism, si o sa ma ingras... am inceput bine. 1 kg intr-o saptamana.
anonim_4396 întreabă: