| Zanisoara a întrebat:

Vara asta merg pentru prima data la mare, cu parintii si o prietena.problema e ca o sa fiu pe stop atunci si vacanta nupoate fi reprogramata si eu chiar vreau sa intru in apa.ob nu pot folosii deci mam gandit la abdorbant,o sa imi iau o pereche de chiloti negri peste care imi lipesc absorbantul apoi imi iau costumul de baie care e tot negru,ce credeti? aveti alte idei in afara de ob? voi ati folosit abdorbantul la mare,s-a vazut ceva? si va rog nu insistati cu ob ca nu o sa il folosesc, mai bn nu raspuneti daca asta vreti sa imi sugerati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mitzachan a răspuns:

Eu am un costum de baie negru care nu are slip are pantaloni scurti tot negri
propun sa iei si tu ceva de genu
o colega a intrat chiar cu pantalonii scurti in apa si a spus tuturor ca ea vrea sa fie mai cool dar de fapt era pe stop