| intrebareraspuns a întrebat:

Vin cu o noua intrebare! De ceva vreme la urechea dreapta am simptome de mancarime interna si aproape tot timpul e infundata! imi puteti da o parere de ce ar putea sa fie? multumesc mult! FUNDA :* happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AutumnDay a răspuns:

Buna!
Fuguta la ORL, ori ai o ciuperca, ori otita. Sotul meu a stat o luna asa, ba calmand cu Otocalm, ba cu una, cu alta, nevrand sa se duca. Si cand s-a dus, a fost mai rau. Initial s-a crezut ca e otita supurativa. Ii tot scotea ceva dinauntru, iar pana a doua zi se forma din nou. In cele din urma i-a dat tratament, medicul dandu-si seama ca este o ciuperca. Dupa prima zi de tratament, deja nu i s-a mai format acea scurgere, iar dupa 3 zile i s-a desfundat si urechea si putea auzi normal. Pentru ca el a stat destul de mult, i se perforase si timpanul putin. S-a refacut destul de repede.
De unde esti? Poate iti pot indica unde ai putea merge, daca esti din Bucuresti.

| intrebareraspuns explică (pentru AutumnDay):

Eu nu am nici-o umflatura sau ceva de genu, singurul lucru ce ma deranjaza e ca am urechea partial infundata si din cand in camd mancarime! am sa consult un doctor!

multumesc mult!

| AutumnDay a răspuns (pentru intrebareraspuns):

Cu drag happy
Du-te neaparat. Nu trebuie sa ai vreo umflatura. Nici sotul nu avea, doar urechea infundata. Nici macar nu il durea. Iar la control, dupa ce a reusit sa ii curete, a vazut ca are timpanul putin perforat.
Nu sta asa, pentru ca daca se formeaza ceva care supureaza o sa doara putin cand te curata. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

2 răspunsuri: