Buna!
Fuguta la ORL, ori ai o ciuperca, ori otita. Sotul meu a stat o luna asa, ba calmand cu Otocalm, ba cu una, cu alta, nevrand sa se duca. Si cand s-a dus, a fost mai rau. Initial s-a crezut ca e otita supurativa. Ii tot scotea ceva dinauntru, iar pana a doua zi se forma din nou. In cele din urma i-a dat tratament, medicul dandu-si seama ca este o ciuperca. Dupa prima zi de tratament, deja nu i s-a mai format acea scurgere, iar dupa 3 zile i s-a desfundat si urechea si putea auzi normal. Pentru ca el a stat destul de mult, i se perforase si timpanul putin. S-a refacut destul de repede.
De unde esti? Poate iti pot indica unde ai putea merge, daca esti din Bucuresti.
Eu nu am nici-o umflatura sau ceva de genu, singurul lucru ce ma deranjaza e ca am urechea partial infundata si din cand in camd mancarime! am sa consult un doctor!
multumesc mult!
Cu drag
Du-te neaparat. Nu trebuie sa ai vreo umflatura. Nici sotul nu avea, doar urechea infundata. Nici macar nu il durea. Iar la control, dupa ce a reusit sa ii curete, a vazut ca are timpanul putin perforat.
Nu sta asa, pentru ca daca se formeaza ceva care supureaza o sa doara putin cand te curata. Cu cat mai repede cu atat mai bine.