| RALUCAUCA5 a întrebat:

Hey TPU!
Voi fi operata de apendicita si vreau sa va spun ca am auzit ca drept anestezie iti face o injectie in coloana. Faptul asta m-a cam speriat. Este adevarat? Am suportat multe injectii in diferite locuri...dar chiar mi-e frica...
Alt ceva nu ma sperie de exemplu operatia in sine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Leatherleader a răspuns:

Buna.
Eu am fost operat de apendicita acum doi ani, si anestezia mi-a fost facuta in coloana. Probabil, pentru ca imi era frica si m-au vazut foarte speriat. Injectia a durut in momentul cand a bagat acul, dar dupa aceea am amortit de la piept in jos, si am fost treaz pe tot timpul operatiei (aproximativ o ora - o ora si ceva), ceea ce a fost foarte naspa. Asta depinde de doctor dar si de fiecare pacient. In salon mai era o fata si un baiat de aceeasi varsta cu mine, fata fusese operata inaintea mea, iar baiatul dupa mine, amandurora le-a fost facuta anestezie totala (in branula).

Sanatate multa.

| doesntmetter a răspuns:

Bună!

Nu ştiu dacă se mai fac injecţii în coloană. Mie mi-a băgat prin branulă şi abia după operaţie am aflat că se putea să îmi facă şi în coloană, dar nu sunt sigură dacă într-adevăr se mai fac sau nu.

Cred că cel mai bine vorbeşti cu medicii şi îi întrebi cum va fi anestezia. Pe lângă că doar îngrozitor, poţi avea probleme cu spatele mai târziu.

Succes!

| RALUCAUCA5 explică (pentru doesntmetter):

Multumesc de incurajare!

| doesntmetter a răspuns (pentru RALUCAUCA5):

Cu plăcere, sper că ţi-am fost de folos.