| lylo a întrebat:

Hey TpU! Vreau sa slabesc intr-o lunt cam 15 kg, am incercat multe diete dar nu prea mi-a fost de ajutor, voi ce cure mi-ati recomanda ca sa slabesa repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Sincer, nu cred că ai şanse să slăbeşti atât de mult într-un timp atât de scurt. Şi nici nu ar fi indicat.
Ca să slăbeşti eficient, elimină din alimentaţie majoritatea produselor din carne, pentru că sunt pline de hormoni.
Consumă, dacă ai posibilitatea, carne de pui de ţară la grătar.
Renunţă la prăjeli, fast-food, alimente grase şi cu mulţi aditivi alimentari.
Mănâncă pe cât posibil mai simplu, spre exemplu nu amesteca foarte multe alimente la o singură masă, pentru că vor fi digerate mai greu.
Mestecă foarte bine alimentele. Alocă destul timp unei mese, nu mânca pe fugă!
Hidratează-te corect, cu apă plată, limonade, sucuri de fructe (freshuri făcute de tine), ceaiuri, elimină TOATE băuturile din comerţ.
Fă sport, pentru tonifierea corpului şi îmbunătăţirea sănătăţii. Indiferent că mergi cu bicicleta, înoţi, mergi pe role, faci jogging, aerobic, pilates, tenis, tot ce vrei e bine! Până şi plimbările lungi ajută!
Nu te stresa să slăbeşti cât mai repede, pentru că slăbitul rapid lasă lipsuri foarte mari în organism şi îl forţează să acumuleze. În momentul în care vei renunţa la regimul clasic bazat pe înfometare vei pune la loc tot ce ai dat jos, şi încă vreo câteva kile bonus. Pe lângă asta, vei fi mereu nemulţumită când te vei uita la ce afişează cântarul, pentru că nu vei vedea mari progrese. Cântăreşte-te doar o dată pe săptămână şi menţine-ţi o atitudine pozitivă! Ştii că poţi, ştii că vor apărea rezultatele foarte curând, ştii că vei arăta din ce în ce mai bine!
NU TE ÎNFOMETA! Niciodată nu apela la un regim bazat pe aşa ceva! Din motivele menţionate mai sus!
Mult succes!

6 răspunsuri:
| piTiCcu a răspuns:

Multe exercitii fizice sau poti alerga cate 30 de min -1h pe zi sau poate mai mult.O alimentatie, corecta si sanatoasa si sa te abti de la chips-uri, fast-food etc.

Bafta si spor la slabit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Redu pâinea, limitează-te cam la 3 felii pe zi, nu mânca după ora 18:00, redu grăsimile ( carnea, lactatele, chips-urile etc. ), nu mai bea sucuri carbogazoase.
Mult succes!

| miky95 a răspuns:

Daca "t"-ul din lunt e de fapt "a", atunci iti doresti extrem de mult sa ajungi sa ai o gramada de vergeturi si sa devii si anorexica (si nu trebuie sa fi numai piele si os ca sa fi anorexic). Mai bine incearca sa slabesti cel mult 4 kg pe luna (e mai sanatos si n-o sa ai vergeturi). Incearca sa mananci putin si des (3 mese pe zi si 2 gustari), nu mai manca dupa ora 6 p.m. si incearca sa nu te culci mai tarziu de 11 p.m. Recomandabil ar fi si sa faci miscare si sa nu te infometezi.

| floryn05 a răspuns:

Lasale-n colo de diete punete pe sex si merge

| Cosmin86 a răspuns:

15 kg pe luna? rolling on the floor

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin