| mariatoma12 a întrebat:

Vreau sa va spun ca intr-o saptamana merg la mare si o sa imi vina ciclul din prima zi cand ajung. Am incercat sa folosesc ob-uri, dar de fiecare data cand incerc sa le scot mi se agata o pielicica de ele si imi este destul de greu sa o tot indepartez de fiecare data cand il scot. Apropo, fetelor. Vi s-a intamplat si voua? Si daca imi puteti recomanda niste medicamente care grabesc sau opresc menstruatia, va primesc sfatul cu bratele deschise!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yasmin1407 a răspuns:

Nu e ok sa folosesti medicamente ce opresc menstruatia pentru ca tot ce faci este sa iti dai peste cap organismul. ai incercat cele mai mici ob'uri? eu una asa am facut prima oara cand am folosit si vreau sa iti zic ca nu au fost probleme, nu am simtit nimic. Cauta si alte marci de tampoane sa vezi care ti se potriveste. Bafta!