| AndruDea a întrebat:

Vreau şi eu un răspuns (cât mai repede ). Diseară o să mă duc la dentist şi trebuie să îmi facă(doctorul stomatolog) tratament de canal la un dinte(adică să imi scoată nervul). Poate cineva să imi spună dacă este dureros? (Vreau să spuneți sincer)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MouseSoricelDecasa a răspuns:

Nu o sa doara atat de tare imagineaza-ti ca ti-ai rupt incheietura si trebuie sa-ti faca o operatie si ca sa-ti puna oasele la locul lor PS:am patit asta asa trebuie sa-ti miste nervul asa ca nu va durea daca iti face anestezie la gingie SUCCES! si sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
| CarcotasulVesel a răspuns:

Da, extrem de dureros fara anestezie, asa ca o sa te lege bine, bine sa nu te mai misti si o sa te tortureze

EVIDENT CA O SA ITI FACA ANESTEZIE
nici nu incearca fara, chiar o sa doara putin si prin anestezie (FOARTE putin), pentru ca practic iti distruge nervul!

PS durerea NU e acceptata ca practica medicala, decat in situatii absolut extreme cand e mai bine sa te doara decat sa mori sigur