| vasilevasilescu123 a întrebat:

Hey! trebuie sa cumpar extaveral(motive personale).Am fost la farmacia donna si la sensiblu si mi-au spus ca-mi tebuie reteta. stiti cumva vreo farmacie care vinde extraveral fara retate? sa fie din Bucuresti. daca nu vinde nimeni spuneti-mi un calmant/somnifer tare fara reteta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Extraveral se vinde DOAR cu Prescripţie medicală/Reţetă, indiferent de farmacie!

"P-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni" - SURSA :
http://www.medipedia.ro/......VERAL.aspx

De asemenea, somniferele/calmantele se eliberează/vând DOAR cu Prescripţie medicală/Reţetă, indiferent de farmacie!

Deci, TREBUIE să mergi la medicul de familie pentru a obţine Reţeta necesară.

Toate cele bune.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici farmacie care sa vanda Extraveral fara reteta si nici somnifere care sa se vanda la liber. Motivele tale personale trebuie sa se incadreze in limitele legii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Extraveralul se vinde doar cu prescriptie medicala!
Nu ti-l va da nimeni fara reteta!
Si somniferele, calmantele se elibereaza doar cu prescriptie medicala.
Mergi la medic pentru a le putea obtine.
Te pup!