Doamne cum sa te oblige? Fac asta doar fiindca tu nu le spui verde-n fata sa-si vada de treaba lor.Ai 13 ani e cu totul si cu totul numai problema ta ce mananci. Daca tu crezi ca esti grasa slabeste draga cat vrei si apoi daca ti se are ca esti prea slaba ingrasa-te la loc.Fa cum vrei si spune-le asta pe fata. Sper ca nu esti genul de persoana care spune ca nu vrea sa-i faca sa se simta prost si de aceea nu le spune nimic.In viata trebuie sa fii onesta si sa spui ce ai pe inima, ca daca nu tii totul in tine si asta o sa te afecteze foarte mult phsihic. Sper ca te-am ajutat:*
De la supa si salata nu te ingrasi, macar prefa-te ca mananci, daca ai reusit sa slabesti acum ar fi o prostie sa mananci de toate [ca asa vrea mama ta], nu te poate obliga
Pai daca doar mancare grasa si cu exces de carne se consuma in casa spune-le ca nici pentru ei nu e sanatos ceea ce mananca zi de zi.
Mama ta iti pune mancre in farfurie? daca da atunci fate ca vrei sa o ajuti cu masa si puneti mai putina mancare.eu de exemplu daca manan ceva dulce orice chiar si o bombonica nu mai am pofta de mancare sau poti sa ii spui ca ai mancat ceva inainte de masa sinu mai pti manca altceva
Da ajut.o cand pune masa si puneti tu mai putin dar trebuie sa vorbesti si cu ei sa le explici ca nu vrei sa te ingrasi
User252426 întreabă: