| RosalinaB a întrebat:

Hey va rog sa ma ajutati, imi cade parul rau de tot, imi cadea asa putin si imi facusem o masca din galbenus de ou, ulei de maslina si zeama de lamie si nu stiu tot cadea, dar parul putin e mai dragut cum era, oricum, acum mi-am luat din farmacie ulei de brustura si ceai de copac impotriva caderii si m-am spalat cu el, si a doua zi a inceput sa imi cada parul rau de tot, si inainte de asta am si matreata nu stiu de la ce, va rog mult sa ma ajutati cine a avut aceeasi problema, multumesc ((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Goguxxl a răspuns:

Fa un control la doctor... posibil sa ai o boala (sper sa nu) daca nu ia legatura cu un alt medic...

| cristina_6005 a răspuns:

Incearca sa te dai cu ulei de ricin si vit A. Se cumpara de la farmacie, si intreaba acolo cam ce cantitate sa folosesti in functie de lungimea si tipul firului de par pe care il ai. Atentie, te dai o singura data pe saptamana cu el, e recomandat sa il tii aplicat pe cap ~3 ore, si apoi il speli. Nu te da mai des de o data pe saptamana, pentru ca vei obtine efectul invers. Succes!

| lllullla a răspuns:

Cel mai indicat este sa consulti un dermatolog. cauta unul care te primeste cu trimitere de la medicul de familie pentru ca asa economisesti bani pentru tratament. probabil ca in cazul tau iti va recomanda un sampon si un tratament posibil un ser sau fiole. oricum ar fi du-te cat mei repede pentru ca din ce spui tu cam ai probleme.

| Raquella a răspuns:

Poate ai probleme cu scalpul, poate ai un scalp sensibil. Ar trebui sa folosesti sampoane pe baza naturala care se gasesc la plafar. Si de asemenea o vizita la dermatolog ti-ar prinde bine.

| bellekamms a răspuns:

Buna,ti-am raspuns si la problema cu cosurile.Incearca cu ulei de argan.Iti poate rezolva doua probleme sau chiar mai milte.Intra si aici http://bellekamms.blogspot.com/ Apropo...sunt din Moldova.