| Ellyyyyy456elena a întrebat:

Hey!
Vreau sa va intreb ceva, desi nu stiu daca exista raspuns.
Am 15 ani si 1.58, nu sunt genul care sa se indoape cu chips.uri sau cu grasimi. Inca de mica am dus o viata sanatoasa, dar, la 15 ani, am doar 40 kg. Nu vreau sa iau medicamente, am o prietena care a luat vitamine si s-a ingrasat mult, mai ales ca este si foarte dezvoltata.
Intrebarea este: exista vreun remediu pentru a ma mai dezvolta, stiu ca in ziua de azi aproape doar medicamentele dau roade sau ca fiecare am difera, mai ales metabolismul, dar ma gandeam ca stiti ceva.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CSDNCSF a răspuns:

Asculta aici si te rog sa iei asta in calcul! Niciodata medicamentele pentru slabit sau ingrasat nu sunt o solutie! Pentru a te dezolta mananca ceva mai mult si cel mai importat este sa faci si sport! Poti sa incerci si vitamine

| Adry05 a răspuns:

Sa mananci mai multe proteine (Carne, ciuperci etc) si sa te apuci de sala cu greutati, o sa-ti maid ezvolte masa musculara si vei parea putin mai facuta (nu musculoasa, stai linistita ca n-ajungi punga de muschi cum iti imaginezi)