| Mrrrrr a întrebat:

Hey.Vreau sa va intreb ceva.Mi-am dat seama ca eu cam vorbesc pe nas si am auzit ca daca imi fac operatie de scoaterea polipilor(ce se v-a intampla curand)voi vorbi mai bine...Mai normal...Voi ce credeti?straight face Nu stiu sunt interesata de mult sa incep sa cant doar ca asta m-ar incurca si poate daca mii scot voi avea sanse.Nu stiu dc dar de mult mi-a placut sa cant dar na.Din nou, voi ce vredeti?(Fara sa radeti de mine sau sa va bateti joc plz)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dulcykaLy a răspuns:

Parerea mea e ca este inutila operatia, deoarece polipii revin nu se indeparteaza definitiv. Si ar trebui sa faci operatia asta regulat.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! elly, uite parerea mea, daca este necesar fa-o, daca nu nu! eu am facut aceasta operatie acum 10 ani,daca nu mai vb,si ma simt,vorbesc perfect, nu a ''revenit''nimic, inainte -eram mai mik, nu puteam sa respir noaptea dar operatia m-a ajutat f mult, ca pana la urma asta a si fost cauza de i-am scos, nu puteam sa respir! bafta!

| Mrrrrr explică:

Pai normal si eu pentru asta vreau(in primul rand)dupa celelaltelaughing