| RubyDonnahue a întrebat:

Hey ya! deci eu am o adevarata problema. eu am o problema. Mananc coca de prajituri cruda, fara a o prepara la cuptor ca pe o prajitura. As putea spune ca e mancarea mea preferata! stiu ca nu e bine ce fac, dar nu ma pot opri.Ce se poate intampla daca nu ma opresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

In functie de cum iti asimileaza organismul respectiva coca:
Gastrita > Ulcer.

Sanatate!

| drhotzu a răspuns (pentru DraudeS):

Ce ma? tu stii ce contine coca de prajituri? nu are absolut nimic daca o mananci cruda! poate in cel mai rau caz o indigestie, dar nu este nimic grav!

| DraudeS a răspuns (pentru drhotzu):

Nu are absolut nimic daca o mananci cruda ah?
Te rog frumos, nu mai da sfaturi INutile.
Multumesc!

5 răspunsuri:
| LanaDelRayFan a răspuns:

Cand eram mica si mie imi placea coca de la prajituri! Stiu ca eu ciudat...mama ma certa de fiecare data cand ma vedea, asa ca mancam pe ascuns. Dupa ma durea ingrozitor burta. Am intrebat-o pe profa` de bio si a zis ca acea coca se poate lipi de peretele intestinal, cea ce duce la moarte; sau daca ei in gura o cantitate mare aceasta nu poate fi digerata bine si poate astupa ca un dop intestinul, mancarea n-ar mai circula, iar intestinul s-ar deforma.Ai grija! Pa pa!

| JASMYNA88 a răspuns:

Probleme foarte garve si mari la stomac. incearca sa nu mai manaci, nu mai fac prajituri o vreme si inlocuiste cu ceva alimente crude si sanatoase.

| RubyDonnahue explică:

Va multumesc din suflet.O sa incerc sa va urmez sfaturile. Nu inteleg de ce nu putem da la mai multi funda! crying broken heart