| zufi a întrebat:

Heya.am burtica si chestia asta ma face sa nu ma simt increzuta.am incercat exercitii cure de slabire dar nu au dat nici un folos.imi ziceti si mie ce fac ca sa am un abdoment plat.va rog mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| shalimar a răspuns:

De ce sa schimbi faptul ca ai burtica? din contra.si eu am si am avut de cand ma stiu burtica.probabil ca ai vrut sa spui increzatoare.trebuie sa inveti sa fii increzatoare in tine cu tot cu defectele tale.prietenii tai nu se uita la faptul ca ai burtica, ci la personalitatea ta.am o prietena care arata suuuper toti baietii intorc capul dupa ea.are un corp de milioane, dar are burtica. ea nu se simte complexata de chestia asta, ci din contra. e foarte mandra cu burtica ei. daca totusi nu poti trece peste complexul asta, incearca si tu sa faci exercitii 30 de minute pe zi cu abdomene, genoflexiuni, fa alergari, etc.toate exercitiile care iti vin in minte, pune-le in practica.si tine-te de program. evita bauturile carbogazoase, varza...

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E perfect daca ceva atat de mic ca un pic de burta ti-a corectat un imens defect. Nu e bine sa fii increzuta si e bine ca ai scapat de asta. Mai bine om cu bun simt si cu burtica decat un increzut cu abdomen plat.

| Arthur a răspuns:

Ramai asa, neincrezuta, ca e mai bine.