| thvhoe a întrebat:

Heyoo.
So,de cateva saptamani mi-e sila de mancare, i mean, am cateva chestii pe care pot sa zic ca le pot înghițit(cottage cheese si castravete, atat dar si de la alea mi se face putin rau) dar în rest daca vreau sa mananc orice altceva mi se face rau si nici macar nu pot sa înghit(mi se face rau si de la mirosu mancarii)
Exista vreo explicatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

E posibil sa fii însărcinată! Dar totuși o vizita la medic e ceea mai indicată

| Floridori a răspuns:

Ar putea exista mai multe explicatii:

-sarcina;
-dereglari hormonale;
-intoxicatie cu diverse substante;
-cauze psihologice bazate pe tulburari alimentare (anorexie, bulimie etc.);
-afectiuni digestive;
-afectiuni hepatice sau biliare;
-afectiuni neurologice;
-afectiuni autoimune;
-etc.

Am dat cateva exemple relevante, dar as putea continua lista. Dupa cum observi, doar simptomul mentionat de tine, lipsit de context si fara alte simptome, poate fi specific oricarei situatii, de la sarcina la cancer.

Se poate stabili o cauza numai atunci cand exista mai multe simptome si/sau un istoric medical si niste analize facute.

Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Ficatul în pioneze.

| sierra1 a răspuns:

"mi-e sila de mancare, i mean, le pot înghițit(cottage cheese"

ai incercat și brânză de vacă. De vacă (nu de cow)?

| Violleta2022 a răspuns:

Elimina carnea si lactatele din viata ta si adopta un regim vegetarian, macar pentru o perioada de 1-3 luni!
Ficatul are nevoie sa elimine toxinele deja acumultate pe care nu le mai suporta si se tot revolta.
fa analize amanuntite la ficat!