| đ a întrebat:

Heyy. am nevoie de niste metode cat de bune pentru a pierde in greutate cat de repede. am reusit sa pierd aproape 10 kg in 6 luni si de ceva vreme parca s-a blocat cantarul. voiam sa intreb aici pentru ca probabil sunt oameni care au reusit si mi se pare mai ok decat sa caut pe google si sa gasesc toate metodele care nu stiu daca functioneaza sau nu. mersii happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ce vrei sa faci tu fata? straight face
Atatea or fost ca tine, si multe or ajuns in spital, unele nu au mai putut face copii din cauza asta, unele chiar au murit prematur din cauza asta...
Crezi ca niste top-modele anorexice sunt idealul de frumusete? Al cui ideal? Crezi ca vei obtine ceva daca ajungi numai piele si os? Ti-am zis ce vei obtine.

| đ explică (pentru Zenithf):

Ce naspa esti laughing. du-te undeva si lasa oamenii sa fie cum vor ei ok? nu am cerut sfaturi pentru silueta de invidiat asa ca ce p*m scrii aici daca nu ai raspuns? du-te si da-te inteligent pe altundeva ca n-ai nevoie oricum de mult iq p-aici sa pari asawinking

| Zenithf a răspuns (pentru đ):

Ok, poate ai auzit de rezistenta organismului la slabit? Si tu ai ajuns acolo, ca dieta pe care ai aplicat-o nu mai este eficienta din cauza ca organismul s-a adaptat la ea. In loc sa aplici alte diete, mai putin sau mai mult eficiente si mai putin sau mai mult daunatoare, invata de ce are nevoie organismul tau, ca sa-i dai ce trebuie, sa nu "strige" de foame si sa nu stranga el singur cureaua, ca atunci nu mai slabesti. Poate te ajuta asta: http://www.clickpentrufemei.ro/......_7385.html

| Zenithf a răspuns:

Daca vrei insa, nu neaparat sa slabesti, dar sa ai o silueta de invidiat, pot sa-ti dau cateva recomandari.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă ( mai ) este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| đ explică (pentru bursuc001):

Heyy! da nu am nevoie sa stiu daca mai trebuie sa slabesc sau nu pentru ca stiu ca nu mai trebuie dar vreau. am 1.70 si 45 kg

| Idle a răspuns:

Nu manca seara. Evita lipidele si glucidele exagerat. Si bea 1-2 cani de apa inaintea fiecarei mese. O sa observi rezultate sigur.

| Alinuzaalinut a răspuns:

Nu manca peste ora 19

| ZUMBZ a răspuns:

1. Nu manca seara dupa 19:00
2. Fa sport de dimineata, 10-20 flotari, 5 abdomene, 30 sarituri de minge, 20 genoflexiuni, incearca sa eviti mancarurile grase si paine cat mai putina.