Inseamna ca nu ai pic de incredere in tine, pentru ca nu inveti, nu stii si atunci te faci de rusine.
Ca sa schimbi acest lucru poti sa incepi chiar de azi sa inveti pe rupte, la absolut toate materiile, in asa fel incat sa stii intotdeauna cand profesorii iti dau extemporal sau cand te asculta si te scot la tabla.
Cu timpul, profesorii te vor privi admirativ si te vor nota cu note mari, la fel vor face si colegii, te vor admira ca ai devenit un copil foarte bun si silitor si atunci iti va creste increderea in tine si nu-ti va mai fii rusine, fiindca nu vei mai fii [rost si nestiutor, dimpotriva.
Ai anxietate sociala, la medic psihiatru, ii zic problema si vezi ce zice, daca zice sa faci terapie sau trat ori ambele.
Te duci la medicul de fam sa-ti dea trimitere la psihiatru ca sa nu platesti.
Nu exista alta solutie.
Buna.Inseamna ca te-ar ajuta foarte mult sa mergi la psihologul scolii(nu trebuie sa platesti nimic), ca sa intelegi de unde provin toate acestea, iar mai apoi sa le rezolvi pe rand.
Ai traume din copilărie sau probabil ești un copil mai introvertit de fel.
Daca simți că nu poți face fata situației, apelează la psihologul școlii
Inseamnă c-ai mai trecut prin lucrurile astea și te aștepți oricănd ca ele să revină. Probabil in copilăpria ta ai fost judecat de copii, profesori, frații sau părinții tăi.
Sfatul meu este să te privești ca pe cel mai pefect om din lume, Mai perfect si decăt Isus Christos.
Uita-te in oglindă și fă-ți complimente. Admiră-te. Iubește-te Si invață să ignori toți oameni ACRI.
Scuze... daca nu ai trecut prin "lucruri", de ce te astepti sa revina? ceeea ce ai scris e anapoda
Ce-ar fi să te focusezi pe intrebarea copilului, decăt pe răspunsul meu!
Se numeste anxietate sociala, si eu o am. Am aceleasi momente, cand ma emotionez sa salut si un prieten. Iti recomand sa meditezi, un psiholog sau un prieten mai intelegator sa te sfatuiasca in legatura cu asta. Cat despre colegi, am avut aceleasi probeleme in gimnaziu, insa am realizat din clasa a7a ca scoala este inutila din punct de vedere a studiului, este buna doar ca sa iti afecteze sanatatea mintala din cauza bullyingului.
Timiditatea... parcă zici că ai stat toată viața in altă galaxie, relaxeaza-te sunteam toții oammeii.
Cred ca dezvolti un sindrom al persecutiei. Cat stai pe net si mai ales pe ce?