anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy....am o problema..de 3 zile incoace tot simt ca mi se "zbate" ochiul stang si am auzit ca nu e de bine (o sa patesc ceva rau sau ceva de genul)...ma puteti ajuta? adica nu stiu ce sa fac :-s sa fiu speriata sau ce?

P.S. : ieri cand am venit de la scoala mi-au iesit in cale 3 "maicute" si stiu ca asta e semn bun big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te deranjeaza ochiul du te la un control. restul sunt prostii

| Danielaaa22 a răspuns:

Daca ai incredere in supertitii, inchina-l de 3 ori de cate ori ti se zbate...

| xBya a răspuns:

Kid, lasa superstitiile astea si pune in gura niste lapte, ca duci lipsa (de calciu). Daca iti sunt antipatice lactatele, ia`ti suplimente cu calciu, iti recomand Centrum, cere la farmacie.

| popeasca a răspuns:

Lasa superstitiile, sint niste inventii prostesti. Nu ai de ce sa te sperii, nu patesti nimic. Ochiul se "zbate" de la carenta de magneziu sau calciu. Si ca sa fii 100% sigura, mergi la medic.

| dorelmarc a răspuns:

Este.posibil.ca.un.nerv.din.zona.ochiului.sa.fie.prins.de,curent.incearca.cu.paracetamol.funda?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Ai 5 ani rolling on the floor? Crezi in maicutele care-ti apar in fata sau ochiu care ti se zbate? laughing Daca persista du-te la medic, n-are nicio legatura cu nici o superstitie, buna sau rea.Tie daca-ti ies mate negre in fata faci mai multi pasi inapoi decat inainte laughing