| K9pInKuTzZaThA a întrebat:

Heyy! As dori sa va pun si eu o intrebare, mi s-a dat un diagnostic si nu stiu prea multe de el. As dori sa-mi da-ti cateva informati "amprente discale lombare, pensare discala posterioara L5/S1.(Ce inseamna, daca se trateaza, daca se vindeca si orice informatie mi-ar fi de ajutor) Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoru a răspuns:

Deci: e o tasare de disc vertebral intre lombara si sacrala. mai exact, discul dintre vertebre(un spatiu cartlaginos)s-a miscosrat. ce poate sa iti dea? dureri, poti sta stramb, iar in cazuri mai grave, poate afecta maduva spinarii.pentru detalii revino cu intrebari big grin

1 răspuns:
| CautNume a răspuns:

Scrie numele ala si baga la sfarsit "wikipedia" si o sa gasesti.dar mie numele asta imi suna ca e pus la misto.deaia nici nu caut eulaughing