De cat timp esti constipata? E o diferenta uriasa intre a fi constipata de o zi, sau de la operatie.
Mai fata, dar tu nu stii ca trebuie sa tii cateva saptamani regim? Normal ca odata ce esti constipata ti se poate dezlipi operatia, ti se incordeaza muschii. Si eu sunt operata de 7 luni [apendicita], dar cand am ajuns acasa n-am golit frigideru.Trebuie sa ai grija de tine, sa n-ajungi iar pe masa de operatie.
Orice ar fi NU lua nimic laxativ ca mai rau faci; laxativele provoaca spasme ale peretilor intestinali. bea multa apa si nu mai manca tampenii! crezi ca medici isi bat gura de poamana cand iti zic sa tii regim?
Si stai linistit/a ca ata pe care ti-o scoate e cea cu care ti-a cusut pielea, nu e cea cu care ti-a cusut intestinul; aia ramane pe loc
Si eu am fost operata de apendicita dar dupa aia am tinut regim cel mai bine ar fi sa vb cu parintii tai.ei iti vor da cel mai bun sfat.sau daca nu vb cu doctorul care te-a operat ...in orice caz nu lua pastile de capul tau pentru ca nu poti sti ce se va intampla
Am vb k parintii si in nici un caz nu iau pastile mama zice sa iau o bautura preparata in casa anti constipatie [stie ea ce zice] da mi-e frica